Chobmak
Image default
Shopping / Home and Garden

Creatieve ideeën voor nieuwe trappen

Een trap die geschikt is voor jouw huis, is knap lastig te vinden. Je bent al verschillende bouwmarkten langs geweest, maar nergens lijken ze de juiste trap te hebben. Om die reden heb je besloten het over een andere boeg te gooien door zelf de trap te ontwerpen. Nu moet je alleen nog een geschikte specialist vinden op het gebied van trappen en traponderdelen, die jou zou kunnen helpen bij het in praktijk brengen van dit unieke idee…

Lamiwood is dé trapexpert die jou uit de brand kan helpen met al jouw trapproblemen en -renovaties. Wij denken met je mee over het realiseren van authentieke trapontwerpen, het renoveren van bijzondere trappen en restaureren van verouderde traponderdelen, zoals de Balustrade. Het realiseren van een trapontwerp is voor ons daarom ook zeker geen moeite. Zorg er wel voor dat jouw ontwerp op schaal gemaakt is en wees zeker van de afmetingen ervan. Dit kun je checken door de hoogte van vloer tot vloer op te meten en de afmetingen van het trapgat te controleren. Daarnaast moet het voor ons duidelijk zijn wel traptype je wenst, welke kleur de trap moet krijgen en of er zich eventuele bochten in de trapleuning bevinden voor het bewerkstelligen van een Gebogen trapleuning. Op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat jij de ideale trap binnen tien werkdagen geleverd krijgt en waar jij lang plezier van kan beleven. Tot slot moet je er rekening mee houden dat het een dag kan duren, voordat jij de trap volledig geïnstalleerd hebt.

Heb jij een creatief idee voor een nieuwe trap, maar kun jij geen soortgelijke trap vinden? Zet jouw zoektocht dan niet langer voort, maar ga als een ware vakman aan de slag met het digitaal ontwerpen van deze unieke trap! Lamiwood denkt graag met je mee over de mogelijkheden en helpt je bij het in praktijk brengen van het idee. Zo geniet jij binnen de kortste keren van de perfecte trap voor jouw huis.

https://www.lamiwood.nl/

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar een verhuisbedrijf in Groningen?

LED tuinverlichting vind je hier!

Een overzichtelijke administratie