Chobmak
Image default
Aanbiedingen

Container transport in China zeetransport

Container Transport China

China heeft veel containerhavens, waarvan de vijf grootste de haven van Shanghai, de haven van Shenzhen, de haven van Ningbo-Zhoushan, de haven van Hong Kong en de haven van Guangzhou zijn. Deze havens bieden diensten aan in meer dan 400 havens over de hele wereld en handelen in containers, vracht en ijzererts. Andere opmerkelijke havens zijn de haven van Shunde, de haven van Rongqi en de haven van Gaolan, die allemaal te vinden zijn op een kaart met informatie over hun grootte, coördinaten, beperkingen en waterdiepte.

De grootste containerhaven in China is de haven van Shanghai, die ook ’s werelds grootste geautomatiseerde haven is en het meeste containerverkeer afhandelt. De andere vier grootste havens zijn de haven van Shenzhen, de haven van Ningbo-Zhoushan, de haven van Hong Kong en de haven van Guangzhou.

De grootste schepen die aanmeren in de haven van Shanghai zijn de schepen van de Quantum-klasse en de Oasis-klasse, die twee slaapplaatsen voor hen hebben gereserveerd. ‘S Werelds grootste containerschip, Ever Alot, meerde in juli 2022 ook aan in de haven van Yangshan in Shanghai.

De drukste haven ter wereld is de containerhaven van Shanghai, gelegen in de Volksrepubliek China Het bekleedt deze functie sinds 2010 en behandelde in 2018 42,01 miljoen TEU’s (twenty-foot equivalent units). Andere opmerkelijke havens zijn Singapore, Ningbo-Zhoushan, Shenzhen en Hong Kong.

Kortom 123TransportandLogistics is de keuze voor het voordelig en eenvoudig vervoeren van uw spullen via containers. Vul gemakkelijk onderstaande offerteformulier in en wij zullen spoedig uw offerte toesturen, indien wij nadere informatie nodig hebben nemen wij contact met u op.

https://www.123transportandlogistics.com/