Chobmak
Image default
Woningen

7 tips voor wie zijn of haar woning verkoopt in de zomer

appartement te huur

Gaat u volgende zomer uw huis verkopen? Dan hebben we goed nieuws: Potentiële kopers komen bij mooi weer graag naar het huis. In de zomer zijn de lichturen langer, dus zorg ervoor dat u profiteert van de voordelen van het huis.

Zorg voor de tuin

Heb je een tuin? Dan is het in de zomer aantrekkelijker dan normaal. Zorg ervoor dat uw tuin in goede staat verkeert. Rijd het gras af, raap dode takken op. Een goede tuin geeft een goed gevoel en is een goede pluspunt.

Maak het terras schoon

Heeft u een terras? Maak er een comfortabele plek van en nodig u uit om ervan te genieten. Verwijder groene aanslag en maak tuinmeubelen mooi. Plant planten en zet kaarsen op tafel. Het geeft toekomstige bewoners een thuisgevoel.

Mest tuinhuis

Zomerhuisjes zijn meestal synoniem voor vuilnisbakken gemaakt van verschillende materialen die zelden worden gebruikt. Is dit hetzelfde voor jou? Dan kunt u het tuinhuis opruimen. Wie weet, vind je verborgen schatten?

Personaliseer je interieur

Tenzij u uw huis wilt verkopen, zijn vakantiefoto’s en zomerse familiekiekjes een blikvanger in uw huis. Geïnteresseerde kopers die uw huis bezoeken, willen hun meubels en levensstijl visualiseren. Hoe wordt uw huis hun thuis? Creëer een meer neutrale sfeer en gooi je vakantiefoto’s aan de muur.

Maak de ramen schoon

Zonlicht is prettig, maar naarmate het daglicht langer en langer wordt, wordt stof en vuil ook beter zichtbaar. De vuile deuren en ramen vallen erg tegen en geven een indruk van oneerlijkheid.

Creëer een comfortabele sfeer

De zomerse sfeer in je tuin en huis brengen is een goede zet. Accessoires kunnen al anders zijn. Planten en bloemen verhogen ook het comfort!

Koel je huis

Als het bij een hittegolf binnen warmer aanvoelt dan buiten, zal het geen goede indruk geven. Sluit deuren en ramen van tevoren om warmteafvoer te voorkomen. Tijdens het bezoek kan alle inhoud uiteraard weer geopend worden.

huis te koop schelle

https://be.propenda.com