Chobmak
Image default
Auto's en Motoren

 Automatten voor de nieuwe auto’s

Rijdt u een Ford en bent u opzoek naar nieuwe automatten voor uw auto? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben voor alle type auto’s de juiste maat, dus ook voor uw Ford. Automatten voor uw Ford op maat laten maken? Dat kan ook. Van vloermatten tot kofferbakmatten met een perfecte pasvorm. U geeft aan waar u naar opzoek bent en wij leveren uw automatten voor uw Ford het op maat op. Geef uw Ford een nieuwe luxe look met onze mooie automatten. Bestel gemakkelijk online uw automatten voor uw Ford en krijg ze heel snel in huis. Natuurlijk kunt u ook persoonlijk langskomen met uw Ford en kijken wij samen welke automatten het best geschikt zijn voor uw Ford en maken wij ze 100% op maat.

Voordelen van automatten in uw auto

Waarom zou u automatten in uw Ford moeten plaatsen? Dat is vrij simpel, met automatten beschermt u de originele bekleding van uw Ford en zo kan die dus langer mee. Als u een iets oudere Ford wagen heeft geven automatten uw auto ook een hele nieuwe chique look. Wie zou dat niet willen? Omdat wij al onze kwalitatieve automatten op maat maken kan elke type Ford bij ons terecht. Heeft u een hele kleine of juist een hele grote Ford, geen nood. Wij maken alle automatten op maat. Wij garanderen kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Verschillende type automatten

Een ruime keus aan automatten heeft u zeker. Wij hebben automatten gemaakt van luxe velours. Deze automatten geven uw Ford een hele luxe uitstraling. Ze worden op maat voor u gemaakt met een bevestigingssysteem, zodat ze niet schuiven in uw Ford. Los van onze luxe velours automatten hebben wij ook rubberen automatten die ook op maat voor uw Ford worden gemaakt. Wat handig is van deze automatten is dat zij een opstaande rand hebben, zodat er geen vuil doorzakt naar uw originele bekleding. Wij bieden niet alleen maar automatten op maat voor uw Ford, maar nog veel meer handige accessoires voor uw auto. Geen uw Ford een nieuwe look door leuke op maat gemaakte automatten bij ons te bestellen.